sâmbătă, 16 aprilie 2022

Gânduri cu liniuță

100 years of the Laughing Cow in Jura | Complete France

MOTTO: „Nu ești niciodată prea bătrân ca să-ți propui alt țel sau să visezi un nou vis.” (C. S. Lewis)


🙈 Cuvintele de sâmbăta asta:

MOGÂLDEÁȚĂ, mogâldețe, s.f. 1. Ființă sau lucru care apare neconturat, neclar din cauza ceții, a întunericului sau a depărtării. ♦ Om mic de statură. 2. Mică ridicătură de pământ; grămadă mică. – Et. nec. Sursa: DEX '09 (2009).

RÍCTUS, rictusuri s.n. 1) Contracție a mușchilor feței (caracteristică pentru unele boli ale sistemului nervos), care dă impresia unui râs nefiresc. 2) Grimasă a feței, provocată de un râs silit. /<fr., lat. rictus. Sursa: NODEX (2002). Cheia alegerii: În 1921, Léon Bel înregistrează marca „La Vache qui rit”.

🙊 Horoscopul de sâmbăta asta:

Superluna roz

Fiind primul eveniment astrologic de acest gen din noul an, puterea pe care o transmite fiecărei zodii în parte este enormă. Anumiți nativi pot fi plini de energie, pe când alții se pot simți lipsiți de putere. Trebuie să știm faptul că Superluna Roz are loc în Balanță, una dintre semnele astrale conduse de planeta Venus. Energia pe care acest nativ o va primi se va observa imediat. Vor avea loc momente de impulsivitate, dar și romantism pe care nu îl afișează deseori.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie 

În cazul nativilor implicați într-o relație, această perioadă îi va găsi frustrați și obosiți. Nu vei dori să oferi explicații celui de lângă tine. Superluna Roz te va aduce într-o stare de egoism, semn că vrei să-ți satisfaci propriile nevoi personale. Asigură-te că asta este ceea ce îți dorești cu adevărat. Luna plină în Balanță pe 16 aprilie 2022 te va ajuta să-ți recâștigi încrederea în sine, iar acest lucru va fi propice la locul de muncă. Aleargă după obiectivele tale și nu te uita înapoi. (Sursa: https://catine.ro/)

🙊  Gluma de sâmbăta asta: 

Un psiholog canadian vinde un filmuleț care te învață cum să testezi IQ-ul câinelui tău.  Înăuntru se află următoarea notiță: „Dacă cheltui $12,99 pentru acest video, câinele tău este mai inteligent decât tine.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O mulțime de gânduri în căutarea unei praxeograme

   MOTTO: „ Nu-i lăsa pe alții să-ți distrugă ziua. E ziua ta. Distruge-o tu! ” (Anonim)      După acest motto anonim și încântător de optim...