luni, 11 ianuarie 2021

Gânduri ce-și bat cuie-n talpă

 


    Văd că, în lipsă de altceva mai bun de făcut (ei, sunt ele destule treburi, dar le reprogramez), am început să scriu cam prea des pe blog. De aceea, pentru a nu vă plictisi pe domniile voastre, cei șapte-opt cititori fideli ai mei, o să postez pe Facebook mai rar titlurile de aici. Ce e mult, strică! Azi, am fost tare bucuroasă că a niiiins, am ieșit dis-de-dimineață și am măturat zăpada de pe alee, de pe potecuța spre magazie, mi-am adus lemne, și acum, încântată de priveliștea hibernală de afară, mă pregăteam să văd niște episoade dintr-un serial american amuzant la culme, „The Big Bang Theory”. Dar nu, gândurile mele, doritoare de cuie bătute-n talpă, m-au îndemnat să caut câteva titluri din ălea cam tâmpite (scuze, adică mincinoase, pompoase, spăimoase, care nu spun nimic și care, uneori, n-au nicio legătură cu conținutul articolului) de prin ziare. Și unde credeți că m-au dus? La ziarele mondene! Luați aici niște exemple:
   TITLU: Un milionar român i-a dat bani lui Donald Trump pentru campania electorală (scrie click.ro). Cum a fost posibil ca fostul președinte Donald Trump să fie finanțat de el. Și, bum! Aflăm cine e milionarul român: „Un susținător înfocat al lui Donald Trump, milionarul român stabilit în SUA, Nick Rădoi, a comentat, într-un interviu violențele care au avut loc în această săptămână în America și a dezvăluit că a finanțat campania electorală a lui Donald Trump. „Este foarte adevărat că am finanțat campania lui Trump, pentru că sunt republican. Voi susține întotdeauna orice candidat republican, nu neapărat pe Donald Trump. E normal ca noi să susținem acești oameni. Am donat bani și întotdeauna voi dona pentru orice președinte republican”. Ha, ha, Nick Rădoi,  asta chiar e o poantă bună!
   TITLU: Adevărul despre Neti Sandu. Vedeta de la Pro TV atacă divele din showbiz. Citez: „Neti Sandu, una dintre cele mai longevive personalități din media, nu se compară cu divele de la noi. Vedetea susține că lumea nu o percepe astfel, întrucât ea are ceva de spus”. Am citit, cu greu, până la capăt articolul, și aș zice că nu atacă pe nimeni, doar susține că ea nu-și face operații estetice...
    TITLU: Regina Elisabeta a dat vestea cea mare pentru britanici. E oficial, a vrut să se afle. Citez: „Veste pentru britanici din partea Regina Elisabeta: ea și ducele de Edinburgh au primit vaccinul anti-COVID-19, în data de 9 ianuarie 2021, de la medicul regal. Monarhul de 94 de ani și prințul Philip, de 99 de ani, au fost vaccinați la castelul Windsor. Majestatea Sa a decis că informațiile ar trebui făcute publice, pentru a evita speculațiile suplimentare”.  Mda! (Sursa: playtech)
      Atât, că deja mi s-a accelerat pulsul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...