sâmbătă, 31 decembrie 2022

Gânduri care nu vor să facă bilanțul...

MOTTO: „Tinereţea este vârsta la care ţi se permite să stai până târziu în Ajunul Anului Nou. Maturitatea este perioada din viaţă în care eşti obligat să faci lucrul acesta.” (Bill Vaughn)


Cu gândul că nu pot lăsa să treacă această ultimă zi din anul 2022 fără să scriu și eu ceva pe blog, am venit aici foarte hotărâtă. Am vrut să las rutina obișnuită deoparte și să spun doar două-trei vorbe despre noaptea de trecere dintre ani. Câteva vorbe inteligente, spirituale și înțelepte. Ei bine, cum era de așteptat, nu le-am găsit, așa că renunț. Am renunțat, după niște căutări destul de enervante, și la a căuta o imagine potrivită, adică o poză care să nu arate pahare de șampanie, mâncare muuuultă și artificii, deci am hotărât să păstrez doar motto-ul, căci mi se pare amuzant și adevărat în egală măsură. Gata, am să închei. Nu înainte de a vă ura, domniilor voastre, cititori ai blogului meu, un An Nou 2023 mai bun, cu sănătate și bucurii! LA MULȚI ANI!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O mulțime de gânduri în căutarea unei praxeograme

   MOTTO: „ Nu-i lăsa pe alții să-ți distrugă ziua. E ziua ta. Distruge-o tu! ” (Anonim)      După acest motto anonim și încântător de optim...