vineri, 28 iunie 2024

Niște gânduri ce vor să se procopsească

Schimbarea, la fel ca și soarele, poate fi prieten sau dușman, o binecuvântare sau un blestem, un răsărit sau un apus.” (William Arthur Ward)




Nu aveam de gând să scriu azi pe blog, dar am dat de verbul ăsta de mai jos (nu mai știu unde, dar cred că nu contează), deci am avut de la ce „porni” în scrierea de față. Eu am folosit forma trecută în dicționar la „variantă”, căci îmi place mie mai mult și seamănă cu cuvântul grecesc din care provine. Iar gândurile mele (ca și mine, de altfel) nu vor să adune nu știu ce averi, ci își doresc doar să învețe mereu, să acumuleze cunoștințe. De asemenea, fiind obosită și fără niciun chef, mi-am zis că n-ar fi rău să caut niște glume noi și, mai cu seamă, să văd ce mai zic astrele despre Balanță. Cam atât...

👇

👌 A (SE) PRICOPSI, pricopsesc, vb. IV. Refl. (Pop.) 1. A ajunge la o situație (materială) bună, a realiza un câștig (fără a munci); a se îmbogăți. ♦ Tranz. A face pe cineva bogat, fericit. 2. A învăța, a se instrui. [Var.: procopsi vb. IV] – Din ngr. prokópso (viitorul lui prokópto). Sursa: DEX '09 (2009).

👌 „Sănătatea Balanțelor va fi bună în luna iulie 2024, dar este esențial să evite stresul și să mențină o rutină de exerciții fizice regulate. Horoscop lunar iulie 2024 recomandă activități de relaxare, cum ar fi yoga și meditația, pentru a menține echilibrul mental și fizic. Timpul petrecut cu familia și prietenii va contribui semnificativ la starea generală de bine. Este important să acorde atenție semnelor de oboseală și să se asigure că se odihnesc suficient pentru a preveni epuizarea. O dietă sănătoasă și un program de somn regulat vor juca un rol crucial în menținerea vitalității și a energiei pe tot parcursul lunii​​. Horoscop lunar iulie 2024 pentru Balanță sugerează o perioadă de creștere personală și profesională, în care eforturile susținute și o atitudine pozitivă vor aduce rezultate remarcabile. Cu o abordare echilibrată și pozitivă, Balanțele vor putea naviga cu succes prin provocările acestei luni și vor beneficia de influențele astrale favorabile.
Sursa:https://astrosfera.ro/astrologie/horoscop-lunar-iulie-2024/

tre 29 și 30 iunie, după prânz, relații parteneriale oarecum iritate pentru că nativii nu vor avea chef de discuții sterile și nici nu vor accepta provocările pentru că, pe 29 iunie, Luna Neagră va intra în zodia Balanței și, până pe 27 martie 2025, va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim acum; nu este cea mai bună veste pentru că nu va fi cel mai simplu tranzit care va dura nouă luni.

ntre 29 și 30 iunie, după prânz, relații parteneriale oarecum iritate pentru că nativii nu vor avea chef de discuții sterile și nici nu vor accepta provocările pentru că, pe 29 iunie, Luna Neagră va intra în zodia Balanței și, până pe 27 martie 2025, va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim acum; nu este cea mai bună veste pentru că nu va fi cel mai simplu tranzit care va dura nouă luni.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 29 iunie - 5 iulie 2024

😊
Un străin care mergea prin deşert echipat cu ochelari şi labe de scafandru se întâlneşte cu un beduin pe o camilă. Îl întreabă:
– Nu vă supăraţi, cât mai e până la ocean?
– Păi, să mai tot fie vreo 200 de kilometri…
La care omul răbufneşte cu năduf:
– Să vă ia dracu' cu plaja voastră cu tot!

😊

Un tip sună nervos la vecinul său:

- Vecine, de ce nu-ți liniştești câinele?

- S-a întâmplat ceva? Ce-a făcut?

- Aseară a schelălăit tot timpul cât a cântat fiica mea.

- Fiică-ta a început...

😊

– Iubi, vreau să mă trezesc lângă tine pentru tot restul vieții.

– Eu mă trezesc în fiecare zi la 5 dimineața.

– Atunci, lasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Câteva gânduri care parlamentează

MOTTO: „ Sufletul știe întotdeauna ce să facă pentru a se vindeca pe sine însuși. Marea provocare este să amuțești mintea .” (Chanakya, „Cha...