miercuri, 23 martie 2022

Un fel de moțăială a gândurilor

 Clipuri Sleepy Smiley gratuite, descărcare Clip Art gratuit, Clip Art  gratuit - Alte

MOTTO: „Oamenii care iubesc trăiesc într-o lume care îi iubește. Oamenii ostili trăiesc într-o lume care îi urăște. Este aceeași lume. ”  (Wayne Dyer)


Nu, n-am uitat că am mai „folosit” citatul ăsta drept motto de vreo câteva ori. Acum însă am găsit ceva și despre autorul lui: Dr. Wayne Dyer (n. 10 mai 1940, Detroit, Michigan — d. 29 august 2015, Comitatul Maui, Hawaii) a fost un psiholog, educator și scriitor american. În 1976 a publicat cartea „Zonele tale eronate” (Your Erroneous Zones), care s-a vândut în peste 30 milioane de exemplare. Este unul dintre cei mai celebri autori și conferențiari americani pe teme „motivaționale”. (...) Figură marcantă în galeria marilor autori motivaționali, alături de Dale Carnegie, Norman Vincent Peale sau Eckhart Tolle, dr. Wayne W. Dyer ne propune o cale simplă și eficientă de a descoperi în noi această energie a intenției creatoare și ne dezvăluie ce înseamnă adevărata capacitate de a-ți controla destinul. (Sursa: stiripozitive.com).

👀

Cuvântul aleatoriu: NĂBÚC s. n. Imitație de piele de antilopă, de obicei de culoare albă, cu aspect mat, catifelat, obținută din piei de bovine. [Var.: nubúc s. n.] – Din germ. Nubuk. Sursa: DEX '09 (2009).

👀

Cuvântul zilei: AEROZÍNĂ s.f. Carburant lichid pentru motoarele rachetelor. – Din fr. aérozine. Sursa: DEX '96 (1996). Cheia alegerii: S-a născut, în 1912, Wernher Magnus Maximilian von Braun, un inginer german, care a avut un rol deosebit în evoluția ingineriei spațiale prin contribuțiile sale în domeniul rachetelor. În același timp, este controversat deoarece a ajutat Germania nazistă prin proiectarea rachetelor balistice tip V2 cu care a fost bombardată Londra.

👆

P.S. Am apucat deja să scriu rândurile de mai sus și n-aș vrea să le șterg. O să le postez, cu mențiunea că azi gândurile mele cam moțăie (dar în sens figurat, nu de somn), așa că-mi cer scuze pentru plictiseala produsă...

🙈🙉🙊

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O mulțime de gânduri în căutarea unei praxeograme

   MOTTO: „ Nu-i lăsa pe alții să-ți distrugă ziua. E ziua ta. Distruge-o tu! ” (Anonim)      După acest motto anonim și încântător de optim...