vineri, 25 decembrie 2020

GÂNDURI NICICUM


Ce sunt Cuvintele Cheie (seo si google) si cum le gasesti pe cele mai bune  - SEOmark  

MOTTO: „Crăciunul, copilul meu, este dragostea în acțiune. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dăruim, este Crăciun.” (Dale Evans Rogers)


     Iată primul Crăciun din timpul pandemiei, cu noi toți mai triști, mai dezorientați și mai înfricoșați ca niciodată. Și mai singuri. Chiar dacă nu fizic singuri, cum sunt eu, ci singuri chiar și fiind împreună. Doar când ne rugăm și ne punem soarta în mâinile Domnului Dumnezeu nu mai suntem singuri. De-a lungul vremii, am observat că, atunci când sunt bolnavă, când am mici și foarte rare bucurii sau, mai cu seamă, când am dureri în suflet (mai acute sau mai cronice), Creatorul, așa de darnic în a-mi da o mică îndemânare în a folosi cuvintele, îmi ia înapoi acest dar. Și eu nu-mi mai pot găsi vorbele, deși de obicei le am cu mine, iar gândurile și mintea mea arată atunci ca în poza de mai sus. Sau chiar mai rău. Așa că azi, când mă simt nicicum (sau, mă rog, cumva cum nu pot și nu vreau să împărtășesc altora), o să mă ocup doar de cuvintele din dexonline, și apoi o să mă iau de mână și o să încerc să-mi fac singură curaj.


CUVÂNTUL ALEATORIU:

Caftit, -ă, caftiți, -te, adj. bătut. Sursa: Argou (2007).

(CAFTÍ, caftesc, vb. IV. Tranz. (Fam.) A lovi, a bate. – Din țig. cafti.) Sursa: DEX '09 (2009).

CUVÂNTUL ZILEI:
PREDÍCȚIE s.f. 1. Operație rațională de anticipare a unui eveniment sau fenomen; previziune. 2. Prevestire; presentiment. [Gen. -iei, var. predicțiune s.f. / cf. fr. prédiction, lat. praedictio]. Sursa: DN (1986). Cheia alegerii: În 1758, astronomul german Johann Georg Palitzsch observă Cometa Halley, prezisă de Edmund Halley. Aceasta a fost prima trecere prezisă în avans a unei comete.


Și, dacă tot am vorbit de predicții, iată ce am găsit despre Jessica Adams, o astrologă din Anglia, cea care a prezis și pandemia de Coronavirus, cu un an înainte de a începe:

Dacă privim spre anul viitor (adică, 2020, nota mea), liderul de la Casa Albă nu este Trump și nu este republican. Sunt atât de multe lucruri care ne vor încânta anul următor: va fi unul divers și va fi vorba despre comunitate și egalitate, despre feminism și femei și despre persoanele de culoare. Noul președinte va fi ca Robin Hood”. (...) În ceea ce privește schimbările climatice, criza climatică se va încheia în 2026, iar activista Greta Thunberg va reveni la viața ei obișnuită”, susține astrologa.

(...)

Jessica Adams a spus că vor fi schimbări uriașe și în economia globală. „Va fi sfârșitul spălării banilor și a sistemelor economice corupte și putrede. Anul viitor, 2021, vom avea inovații și invenții mai importante decât cele pe care le-am văzut în ultimii ani.

(...)
Sunt și vești bune. Jessica Adams anunță un Crăciun deosebit pentru sfârșitul acestui an. „Sezonul sărbătorilor de iarnă va fi fantastic anul acesta. Lucrurile încep să se schimbe cu aproximativ trei zile înainte de Ajunul Crăciunului. Găsim cicluri pe care nu le-am mai văzut de decenii. Va fi vorba despre prietenie și siguranță globală”. (…) „Sunt atâtea lucruri pentru care poți să fii fericit anul viitor. Este complet și total revoluționar. Este un an extrem, dar va fi OK”, a mai prezis Jessica Adams. (Sursa: stiridinlume.ro)


Doamne-ajută!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...