joi, 2 decembrie 2021

GÂNDURI ECLIPSATE

Stele, asteroizi, planete si galaxii - Mythologica.ro  Aveam astăzi cu totul și cu totul alte gânduri, bune de „împărțit” cu domniile voastre. Dar, uitându-mă în fugă (și cu o bucățică de lămâie în mână, ca să nu mi se facă greață) peste ȘTIRILE ZILEI, am dat de „vestea” că pe 4 decembrie va fi eclipsă de Soare. Nu, noi n-o să o vedem, dar cică are un mare impact și asupra amărâtelor noastre vieți. Așa că gândurile mele dinainte au fost eclipsate brusc și scriu acum despre asta.

Ultima Luna Nouă din 2021 este însoțită și de o eclipsă de Soare. Luna și Soarele se vor alinia în timpul zilei și astfel se va bloca lumina pentru o perioadă. Simbolic, eclipsa aduce invitația la acțiune. Ai acumulat toate informațiile de care aveai nevoie, iar acum este vremea să și faci ceva. Această eclipsă este conectată cu seria începută în 2020. Începând cu 5 iunie 2020, toate eclipsele au avut loc pe axa Gemeni-Săgetător, punând accentul pe informație, filosofie, comunicare și expansiune. A venit momentul să privești în urmă și să analizezi cum te-ai transformat. Ce ai învățat? Ce îți aduce viitorul, urmează de văzut. Începând de anul viitor, până în octombrie 2023, vor fi 7 eclipse, toate pe axa Taur-Scorpion. Fii atent la ce urmează. Ce apare nou în viața ta? Care sunt dorințele și speranțele tale? Care sunt durerile și dezamăgirile tale? Axa Taur-Scorpion este asociată cu stabilitatea, cu intimitatea. Ți-ar prinde bine un jurnal, ca să îți poți urmări transformarea din următorii doi ani.

BALANȚA
Cu tact, dar onest. Cu opinii, dar cu mintea deschisă. Dacă cineva este maestru la acest echilibru, tu ești acea persoană. La această Lună Nouă, abordarea ta diplomată poate deschide noi canale de comunicare. Nu da înapoi și nu te reține, profită de această oportunitate ca să îți rostești adevărul și să îți hrănești curiozitatea. Cine știe ? Ai putea să primești, în sfârșit, răspuns la întrebări arzătoare! Este o Luna Nouă minunată și o să întâlnești oameni noi, o să negociezi, o să vinzi orice vrei. Îți vei putea impune punctul de vedere cu ușurință și persuasiune. Poți să-i înveți pe alți oameni orice. Sunt favorizate învățatul, studiul, cercetarea, marketingul, negociatul
.” (Sursa: sfatulparintilor.ro)

BANC: 

Un tip, născut în zodia Balanței, îi spune amicului său:

- Cercetătorii au descoperit că vodca servită cu gheață este nocivă pentru rinichi, whiskey-ul cu gheață face rău la inimă, romul cu gheață nu e sănătos pentru ficat, iar ginul cu gheață afectează creierul. Măi, fir-ar să fie ea de gheață, câte probleme poate face!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...