miercuri, 2 februarie 2022

Oarece gânduri scurt pe doi

 NUMEROLOGIE APLICATĂ – NUMĂRUL PSIHIC (NUMĂRUL NUMELUI) – Cuvantul Liber  

MOTTO: „Neprevăzutul, acel arogant nu-știu-ce, în mâinile căruia omul este o jucărie.” (Victor Hugo)

 

     Aveam cu totul altceva în minte pentru scrierea de azi, dar am notat undeva acel „altceva” și vă voi plictisi în zilele următoare cu respectivele „panseuri”. Și asta pentru că, uitându-mă pe la știri și evenimente (nu mondene căci, vorba bancului, „îmi repugnă”), am văzut multe articolașe despre semnificația zilei de azi. Cam toate băteau câmpii grațios, dar l-am ales totuși pe cel care urmează, așa, ca să fiu și eu „în trend” sau, mai neaoș spus, ca să „mă aflu-n treabă”.


De ce este importantă ziua de 2.2.2022? În mod evident, această zi stă atât sub vibrația Numărului Maestru 22, cât și sub vibrația Numărului Divin 222. Prin urmare, portalul magic deschis sub vibrația acestei zile are un impact profund asupra noastră. 22 este despre cooperare, despre iubire, despre prietenie, dar și despre dualitate, despre umbră și despre includerea umbrei în procesul nostru de vindecare. În această zi, Universul ne spune că trebuie să ne iubim unii pe ceilalți. Ca o paranteză, știți unde găsiți în Biblie cuvintele lui Iisus „Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.”? În „Evanghelia după Matei”, 22. (...) O altă metodă de tălmăcire a acestei vibrații este divinația prin Tarot, iar Arcana cu număr 2 este Marea Preoteasă. Simbolul ei este Luna, astrul care vorbește despre puterea intuiției, dar și despre misticism, spirit și ceea ce se află în subconștient. De multe ori, în subconștientul nostru se află Celălalt, Umbra, latura noastră nevindecată, pe care trebuie să o îmbrățișăm și să ne-o asumăm. (...) De asemenea, Universul ne mai transmite în această zi că trebuie să ne dăm voie să ne iubim pe noi înșine, dacă vrem să le dăm voie celorlați să ne iubească. Pentru a face acest lucru, trebuie să acceptăm natura duală a ființei umane, partea luminată și partea întunecată. Pentru a te bucura de lumină, trebuie să accepți și să vindeci ceea ce în tine este în întuneric. Zi fără noapte nu există, Luna nu strălucește fără Soare, iar fără durere nu am ști să prețuim fericirea. Acesta este, de fapt, înțelesul portalului magic deschis înaintea noastră.” (Sursa: kudica.ro) 

Comentariul meu: 👀 💭 💤 😏

Wikipedia ne spune mai multe despre subiect, despre știința numerelor „celebre” (alta decât matematica). Dacă vreți să știți mai multe, citiți acolo, eu nu redau decât începutul:

„Numerologia este orice credință în relația divină, mistică între un număr și unul sau mai multe evenimente care coincid. Este, de asemenea, studiul valorii numerice a literelor în cuvinte, nume și idei. Aceasta este adesea asociată cu paranormalul, alături de astrologie și alte arte prezicătoare similare. Termenul numerolog poate fi folosit pentru cei care au încredere în tipare numerice și trag concluzii pseudo-științifice din ele, chiar dacă acei oameni nu practică numerologia tradițională.”

Comentariul meu: 🙈 🙉 🙊

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...