joi, 26 septembrie 2019

Gânduri șovăielnice

Imagini pentru nehotarare 

    Am simțit nevoia imperioasă de a scrie câteva cuvinte aici dar, când am început, mi-am dat seama (a câta oară?!) că inspirația mea, așa slăbuță cum era, a plecat și a luat cuvintele cu ea. Cuvintele frumoase și care meritau scrise. Aveam notat pe undeva niște „teme”, dar mi-e lehamite să caut. Așa că, dacă tot am venit aici, mi-am schimbat imaginea de la începutul blogului și am stat pe gânduri (nehotărâtă) dacă să scriu aici o poezie faină a altcuiva, sau dacă să mă uit pe diverse horoscoape și să văd cum va fi luna octombrie pentru mine. Păi, nu era greu de hotărât: întotdeauna bătutul câmpilor de către cei care scriu aceste „preziceri” pe mine mă amuză copios. Deci, doamnelor, domnișoarelor și, mă rog, domnilor care sunteți în zodia „Balanță”, atenție:

   „Dragoste: În luna octombrie 2019 te bucuri de o viață amoroasă deosebit de palpitantă. Perechea de viață face primii pași spre o împăcare (dacă e cazul) sau spre a te recuceri, și te înconjoară cu atenția sa. Marte, planeta care guvernează relațiile și căsnicia Balanțelor, e un sprijin în acest sens, pentru că de la 4 octombrie tranzitează chiar Balanța. (...) Și Balanțele celibatare au de câștigat de pe urma tranzitului lui Marte, care pare să le scoată iubirea în cale. Soarele tranzitează și el Balanța până la 23 octombrie, iar strălucirea aparte pe care ți-o conferă te ajută să fii deosebit de atractiv și de seducător, irezistibil în ochii sexului opus. Prietenii pot juca un rol important și nu este exclus să-ți organizeze o întâlnire surpriză cu o persoană deosebită, care te va cuceri de la prima privire. Multe se pot schimba în bine în viața ta amoroasă. Eastrolog.ro îți semnalează că în perioada 4-11 octombrie s-ar putea să constați că partenerul tău își schimbă atitudinea ori o decizie luată anterior, iar această schimbare te avantajează și vine în întâmpinarea dorințelor și aspirațiilor tale. La 14 octombrie 2019 Luna Plină activează casa VII a Balanței, marcând un moment de maxim relațional, de împlinire, de mulțumire sau, poate, încheierea unui capitol important.
   Muncă și bani: Pluton, planeta care guvernează casa II a Balanței (banii munciți), revine la mersul direct la 3 octombrie, dată la care Mercur își începe tranzitul prin acest sector de horoscop; la 8 octombrie, în casa II vine și Venus. Acest context astral te sprijină să îți sporești veniturile și să-ți demonstrezi valoarea în fața celorlalți. În această perioadă, unele Balanțe tind să confunde valoarea personală cu cea financiară sau se lansează în cheltuieli mari pentru imagine. Eastrolog.ro te sfătuiește să fii cât mai chibzuit și să pui pe primul plan achitarea eventualelor datorii, taxe, impozite, rate. E drept, s-ar putea să nu-ți mai rămână mare lucru pentru răsfățuri, dar nu este deloc indicat să risipești banii pe mărunțișuri extravagante. Luna Nouă de la 28 octombrie 2019 activează casa a II-a Balanței și te inspiră să găsești noi metode de sporire a veniturilor sau, poate, un (nou) loc de muncă. Tranzitările acestei luni te ajută să îți clarifici diverse aspecte legate de venituri și de cheltuieli și să decizi cu mai mult realism care sunt prioritățile, care sunt lucrurile de care ai neapărată nevoie. În plan profesional se recomandă mai multă inițiativă, pentru că în luna octombrie te poți face remarcat cu multă ușurință prin competențele tale.
   Formă fizică și moral: Ai un tonus bun, iar încrederea în forțele proprii este la cote înalte. Răsfață-te cu măsură, ai grijă de tine și, pentru mai multă pace sufletească, încearcă să îmbunătățești relațiile cu părinții și cu familia. Se poate să trăiești stări pasagere de iritare legate de modul în care te văd ceilalți, dar nu exagera cu dorința de a te pune în valoare în mod individual. Tinzi să ceri mult mai mult decât e cazul, iar refuzurile cu care te alegi ajung să te irite. Cere sfatul unor prieteni mai realiști și oferă-ți timp pentru cercetare interioară.

 Sfatul eAstrolog pentru Balanță în octombrie 2019: Profită de tranzitele lunii octombrie 2019 pentru a deveni mai apreciat în plan profesional! Acest lucru nu înseamnă neapărat să investești exagerat în propria imagine, ci să te asiguri că ai toate competențele și cunoștințele necesare pentru a fi cooptat într-un grup socio-profesional sau pentru a fi angajat pe mulți bani. (Vezi eastrolog.ro).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...