sâmbătă, 29 aprilie 2017

Împletituri din gânduri

Imagini pentru horoscop

    Astăzi, timpul nu prea mi-a permis să grădinăresc. Adică, cum să spun, în orice sens s-ar înțelege fraza asta, tot ar fi adevărat: nu am avut timp, căci am avut altele de făcut, iar timpul a fost spre ploaie, deci... Bun, acum e vreme de odihnă și m-am gândit să trec un pic pe la blogul meu. Uitându-mă în calendar când este 1 Mai, văd că mâine, pe 30 aprilie, e Duminica Mironosițelor, care urmează Paștilor, după Duminica Tomii. Imediat mi-a venit în minte cum s-a „depreciat” (dacă pot spune așa) termenul, căci știm cu toții cam ce înseamnă azi „mironosiță”. Apoi, gândurile mi-au sărit grațios la un termen foarte abscons, pe care l-am întâlnit zilele trecute într-un articol, unde era vorba de o „infecție nosocomială”. A trebuit să umblu repede-repede prin DEX, care nu știa nici el decât asta: „nosocomión, nosocomioáne, s.n. (înv.) spital”. Păi, domniile voastre, nu era mai fain să-i spună pe nume, românește? Bun, am trecut și peste asta, și am vrut să aflu ceva știri, dar n-am avut răbdarea și nici starea necesare pentru a le citi fără să-mi fac nervi. Așa că, pentru amuzamentul personal (și, poate, al celor ce vor citi aceste rândulețe) am plonjat în plin horoscop pentru Balanță. Deci, săptămâna ce va urma, conform  zenivers.ro, asta ne așteaptă, pe mine și pe alte câteva milioane de Balanțe:
   „Socio-profesional. Comunici ceva mai eficient cu cei de la locul de muncă și ești mulțumit de direcția pe care o iau lucrurile în momentul de față. Mare atenție la modul în care îți expui totuși argumentele și explicațiile în fața șefilor atunci când vine vorba de o situație dificilă, deoarece sunt mari șanse să nu te înțeleagă pe deplin și să rămână cu o impresie greșită. Ești reticent, astfel, în a deschide anumite subiecte delicate însă spre finalul săptămânii s-ar putea să fii nevoit să o faci. Anumite lucruri nu țin numai de tine și ești perfect conștient de acest lucru. Atenție totuși la modul în care aceste incertitudini îți afectează starea financiară. E posibil să plătești pentru anumite greșeli care nu sunt ale tale.
  Dragoste. Din fericire căminul pare a fi acum oaza ta de liniște și te bucuri să vezi că cei dragi sunt alături de tine. Partenerul te susține în tot ceea ce faci și te ajută să iei decizii eficiente pe plan financiar și să păstrezi un echilibru al bugetului personal. Te simți norocos din acest punct de vedere.
  Sănătate. Zile bune sunt cele de 2, 3 și 4 mai, în care reușești să fii activ/ă pe plan fizic și liniștit/ă și echilibrat/ă în cel personal, însă între 5-7 mai se pare că experimentezi niște simptome neplăcute la nivelul organelor interne. Dacă ești nelămurit/ă e de preferat să apelezi la sfaturile unui specialist.”
    Buuun, acum că am terminat de hohotit, mă retrag iar în gândurile mele, cugetând la diferențele dintre „singurătate” și „singularitate”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...