sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Fără gânduri...

MOTTO:
                          "Uitarea şi mersul mai departe sunt
                           cea mai  mare înţelepciune"

       E frig, e ceaţă, în vecini se aude sâcâitor sunetul unei drujbe, am terminat cu treburile de prin gospodărie, nu multe, dar care mi-au luat multă vreme, televizorul nu merge (e bine, nici nu mă prea uitam eu la el) şi am hotărât să scriu ceva, dar nu am deloc chef. Aşa că m-am uitat pe Google (guglî, gugăl, goagăl, mă rog!) pentru a mai vedea ce se întâmplă prin ţară şi prin lume. Nu că mi-ar păsa, dar... La ştiri politice nu am suportat să mă uit prea amănunţit, am întotdeauna, când le aud sau le citesc, impresia că mi-e rău de la stomac şi o să vomit. Donc, primul-ministru Ponta (tot el e?) se "ceartă" cu preşedintele Băsescu (hélas, tot el e!), iar în acest timp, Crin Antonescu aţipeşte în timpul unei întruniri de partid. Campania pentru Parlamentarele din 2012 se desfăşoară cum ştim, cu acelaşi bla-bla-bla rizibil. Bleah!
      Am preluat de la americani (pe lângă multe alte "dude" comerciale şi nefolositoare nouă) Black Friday. Păi, ce ne-o fi trebuind, că la noi, de ani buni, toate zilele săptămânii se îmbracă în negru. Am devenit un popor cernit. Mai departe. A murit Şerban Ionescu. Dumnezeu să-l ierte, a suferit mult în ultimii doi, trei ani, dar  a fost un mare actor şi a fost, am impresia, un om bun. Accident în care au fost implicate cinci maşini pe şoseaua de centură a Ploieştiului. Un bărbat gol s-a urcat pe o statuie în centrul Londrei. Indeed?! Cred că asta nu le-a perturbat englezilor celebrul lor calm, nu? Explozie într-un restaurant din China. Proteste la Cairo. Israelul continuă conflictul cu Mişcarea Hamas. Fondurile U.E. se împart pentru bugetul pe 2013. (Şi? Nicio bucurie!)
        La "Dansez pentru tine" (la care eu nu mă uit, dar care cred că-şi are publicul său...) a început lumea să presteze mişcări lascive de striptease (vezi Nicoleta Luciu) sau săruturi de lesbiene (vezi Roxana Ionescu cu coregrafa ei). Sar peste certurile de la uşa corturilor Oanei Zăvoranu, Monicăi şi lui Irinel Columbeanu şi peste bătăile dintre manelişti în nu-ştiu-care-aeroport, pentru că deja e prea mult pentru mine. Ultima ştire, precum o falnică bomboană pe colivă: "Un vampir bântuie pe la graniţa (Serbiei, n. a.) cu România". Sper, din toată inima că e vreun stră-stră-strănepot de-al lui Ţepeş şi că vine la noi!

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...