miercuri, 2 ianuarie 2019

Gânduri încărcate pozitiv

Imagini pentru (plus



   Sub titlul (de altfel foarte explicit) „21 de gânduri pozitive care te motivează să faci orice ți-ai propus”, am găsit pe site-ul revistei kudica.ro niște afirmații (motivaționale) care-mi tot bântuiau și mie prin minte. Sunt mult mai bine scrise acolo, așa că le-am împărțit în trei „tranșe” și o să le scriu mai jos. Comentariile mele vor fi în „episodul” IV.

1. Pot să fac orice. O frază cât se poate de simplă, dar de care este bine să îți reamintești din când în când. Chiar poți face orice mintea ta și-a propus.
2. Acesta este motivul pentru care pot. În loc să îți pui piedici, întocmește o listă cu motivele pentru care poți face orice ți-ai propus.
3. Merit mai mult. Bineînțeles! Aspiră cât mai sus, nu îți fie teamă! Meriți o viață mai bună, meriți un job mai bun, meriți să faci din tine cea mai bună versiune a ta. Dar nu uita să muncești pentru asta.
4. Nu este niciodată prea târziu. Indiferent de vârsta pe care o ai sau de câte oportunități ai ratat până în prezent, nu este niciodată prea târziu să dai pagina și să încerci din nou sau să o iei de la zero.
5. Vor apărea mereu provocări. Da, indiferent de ce faci, tot timpul vor exista provocări. Înarmează-te și fii pregătit(ă) să le faci faci față. Provocările te pot ajuta mult.
6. Nu există „momentul potrivit”. Știu, cu toții așteptăm momentul potrivit, dar, ghici ce, acela nu există. Este doar o barieră, un termen limită pe care tu ți-l pui. Momentul potrivit este acum.
7. Nu există planul perfect. Asta pentru că perfecțiunea nu există. Orice plan are și mici chichițe asupra cărora va trebui să revii ca să iasă totul cum ai plănuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...