joi, 3 ianuarie 2019

Gânduri încărcate pozitiv (II)

Imagini pentru plus


În regulă, să continuăm. Următoarele șapte „sfaturi”:


8. Toți începem de undeva. Nimeni nu s-a născut cu o funcție de succes, nimeni nu s-a născut direct în vârf. Toți au început de undeva și au luptat ca să ajungă unde sunt acum.
9. Pune cărămidă peste cărămidă. Nu te grăbi să construiești tot zidul din prima. Mult mai satisfăcător, dar și mai puternic o să fie atunci când ce ai construit s-a făcut cu pași mici, dar siguri.

10. Eșecul este temporar. Este foarte probabil să cazi de câteva ori pe parcurs, dar asta nu va face decât să te ambiționeze și să te facă mai puternic(ă). Ține minte că totul este trecător, chiar și un eșec.

11. Învață din greșeli. Asta ar trebui să o știi deja. Fiecare eșec, fiecare dezamăgire... reprezintă o învățătură, iar tu ești obligat(ă) să înveți din ea.

12. Ziua de astăzi este tot ce poți controla. Da, da, ține minte asta, căci te va ajuta. Degeaba îți face zeci de planuri pentru ziua de mâine și pentru vara următoare, pentru că doar ziua de astăzi este cea care ne aparține și pe care o putem controla. Ba chiar, momentul acesta este cel pe care îl poți controla, nici măcar următoarele două ore.
13. Am dus la bun sfârșit lucruri mai grele. Dacă știi asta, atunci știi despre tine că ești o forță și că poți să obții tot ce îți dorește. Nu renunța la acest gând.
14. Acțiunea este superioară inacțiunii. Să iei o decizie greșită este întotdeauna mai bine decât să regreți că nu ai făcut nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...