duminică, 2 martie 2014

Gînduri printre horoscoape

      Astăzi, duminică, fiind o vreme tare urâtă (vânt, frig, cerul înnorat) şi cheful meu de a scrie ceva cât de cât inteligent fiind apropiat de zero, am început, sub deviza românească "cine n-are de lucru, îşi face", să caut prin cele previziuni, ca să văd ce-mi rezervă mie anul 2014. Sunt uşor confuză după cele citite, dar nu-i bai, sunt obişnuită cu starea asta, trăim în timpuri confuze, nu? N-am avut răbdare să pun diacritice, deci  vă prezint, domniile voastre, absolut la întâmplare, vreo trei asemenea predicţii. Ta-da:

  Sub crucea cardinala formata de Uranus, Jupiter, Marte si Pluto, in primele sapte luni din 2014, Berbecii, Racii, Balantele si Capricornii nu au o viata prea usoara. Pentru Balante, principala problema este tranzitul lui Marte prin semnul lor. Daca este bine aspectat, Marte aduce energie, initiativa, actiune intensa si bine coordonata. Daca este prost aspectat, aduce impulsivitate, graba si nesabuinta, predispune la conflicte si incidente. (eastrolog.ro)
   În prima parte a anului, până în data de 16 iulie, Jupiter - planeta norocului, situat în Rac, va străluci cu putere în zona carierei tale. Prin urmare, vei beneficia de avantajele acestei planete care aduce aduce expansiunea şi care poate determina oportunităţi norocoase, făcându-te să te numeri printre favorizaţii pe plan profesional. Deşi ai putea fi tentat să te rezumi la această turnură a carierei plină de avantaje, cealaltă faţă a lui Jupiter te va impulsiona să faci mai mult. Jupiter este poarta ta de intrare spre a-ţi construi un viitor mai bun, aşa că profită de conjunctura. Vor trece doisprezece ani până cand Jupiter va intra din nou în casa carierei tale.(horoscop2014.org)
     Pentru nativii din zodia Balanta, anul 2014 va fi o perioada vesela, dar cam agitata. Balantele privesc lumea intr-un mod asemanator cu cel al Calului, preferand sa vada numai partea buna a lucrurilor. Ambele semne percep viata ca o continua distractie colectiva, vesela si zgomotoasa, plina de surprize, evenimente interesante si bere ieftina. Singura diferenta este ca Balantele vin aici sa se distreze, sa se amuze pe seama celor din jur si sa auda barfele de ultima ora, iar Calul adora concursurile si competitiile. In urmatoarele 12 luni, majoritatea beneficiilor vor fi de fapt premii: pentru viteza, pentru flexibilitate, pentru istetime. Guvernatorul glumet al anului 2014 va parea ca a uns stalpul destinului cu unt, iar apoi, sus de tot, a atarnat bogatia si indeplinirea dorintelor, astfel incat cei curajosi sa dovedeasca in fapte ca sunt vrednici de darurile lui. Nativii din zodia Balanta in nici un caz nu vor sari in centrul luptei pentru o bomboana si nu-si vor rupe oasele si muschii spre distractia celor din jur. Poate ca anume din aceasta cauza, multe oportunitati excelente vor trece pe langa reprezentantii acestui semn zodiacal. Copiii Aerului, totusi, nu se vor intrista si cu siguranta vor gasi o modalitate de a intoarce circumstantele in favoarea lor. Poate veti face cunostinta cu o persoana, care cunoaste drumul secret spre comorile acestei lumi, poate veti negocia premiul cu invingatorul sau veti primi ce doriti pur si simplu pentru ochi frumosi. O astfel de tactica va va scapa si de vanatai, si de infrangere. De la bunul incepul al anului 2014, mizati pe sustinatori puternici, inzestrati cu calitati care va lipsesc voua. Daca fiecare membru din echipa va face ceea ce nu pot face altii, rezultatul va fi uimitor. In perioada aprilie-iunie, in activitatea profesionala va avea loc o adevarata explozie, veti fi coplesiti de o avalansa de cunostinte utile si propuneri tentante. (horoscopurania.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Azi, hlizeală maximă a gândurilor

„ Cerul le-a dat oamenilor trei lucruri pentru a compensa dificultățile vieții: speranță, somn și zâmbet .” (Immanuel Kant) Speranța și somn...