marți, 18 februarie 2014

Semne de punctuaţie după anumite gânduri

       
     MOTTO-uri motivaţionale:
     "Omul este produsul gândurilor lui. El devine ceea ce gândeşte.”  (Mahatma Ghandi)
    "Cel mai fericit om e acela ce face fericiţi un număr cât mai mare de oameni.” (Alexei   Nicolaevici Tolstoi)
    "Fii entuziast. Aminteşte-ţi de efectul placebo: 30% din medicină este showbiz.”  (Dr. Ronald Spark)
      ... Şi puteam să continui cu încă vreo mie de asemenea citate. Care să mă motiveze. Pentru că, drăguţe domniţe şi cinstiţi boieri dumneavoastră, aşa cum v-am mai zis, de câtăva vreme fac eforturi, zi de zi, pentru a avea gânduri bune şi vesele, mă port cât pot eu de frumos cu cei din jur, îmi zâmbesc în oglindă, cânt sub duş, spun glume (sunt sigură că aţi priceput ideea, deci nu mai înşir toate faptele bune ce le fac) şi aştept încrezătoare răspunsul Universului. 
         Ei bine, ce credeţi că primesc în schimb? Păi, s-o luăm pe rând: mai întâi, de vreo câteva luni, mi se tot strică tot ce e aparatură electronică sau electrocasnică prin casă, din cauza tensiunii oscilante pe care ne-o furnizează scârba asta de CEZ care, din când în când (pentru a ne arăta, probabil, cine-i jupânul aici şi că noi suntem nişte oi blânde şi proaste), ne ia curentul de tot. Şi nimeni nu-i trage la răspundere, evident. Apoi, ia să vedem, guvernanții ăştia de rahat se laudă că ne măresc pensiile, iar eu primesc, după mult trâmbițata mărire, mai puțin cu 11 lei decât înainte. Nu ştiu de ce.
        Aşa că mi se pare absolut normal ca gândurile mele din ultima vreme să fie urmate de diverse semne de punctuaţie (semnul exclamării, mirării, indignării, semnul întrebărilor fără răspuns, puncte-puncte şi, uneori, alte simpatice semne, puse în locul unor gânduri pe care, evident, nu îndrăznesc să le aduc în faţa ochişorilor pudici ai domniilor voastre). Dar, ca să fie şi o urmă de gând pozitiv, măcar sunt sănătoasă şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate voi reuși să rezolv câte ceva. Bun, pentru azi e destul, am să pun punct.
 
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...