miercuri, 10 martie 2010

Gânduri despre succes (A = X + Y + Z)

      Motto:Dacă A înseamnă succesul, formula este: A = X + Y + Z, unde X este munca, Y este joaca şi Z este ţine-ţi gura” (Albert Einstein)

Ei bine, dacă ar fi să aplic formula asta a celebrului geniu la persoana mea, aş zice că nu am avut succes din cauza lui "Z". Munca mi-a plăcut mereu, nu am făcut eu chiar o pasiune pentru ea (pe principiul "ce e mult, strică!"), dar am muncit ceva în această viaţă a mea. Joaca nu mi-e deloc străină, posed o parte din suflet care are, în continuare, cinci-şase ani (deci, mă uit la desene animate, îmi place să râd şi să-i binedispun şi pe alţii, îmi place când ninge, îmi place să nu-mi fac griji degeaba şi am convingerea că fiecare om, în adâncul inimii, e bun). Nu am să-l contrazic eu, acum, tocmai pe Einstein, dar munca şi joaca nu prea mi-au ajutat, dar poate că e vina mea. Poate din cauză că acest "ţine-ţi gura" mi-a făcut mereu probleme, nu am reuşit niciodată să ascult acest îndemn. Dar pot trăi, cred, şi fără să am succes.

                                                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...