joi, 21 martie 2019

Sertarul cu gânduri (V)



Image result for emoticoane semnificatie

    Azi, am pornit înspre blogul meu foaaarte hotărâtă să mai scriu ceva, după ce voi fi răscolit un pic printre gândurile puse „la sertar”, dar odată ajunsă aici, mi-a pierit brusc cheful, inspirația mea, puuuf, a dispărut ca măgarul în ceață (observați, domniile voastre, ce poetic mă exprim) , așa că am rămas privind la ecranul laptopului, cu mintea golită de gânduri. Ca de obicei, adică nu, rectific, ca în toate dățile când nu reușesc să fiu obiectivă, dau vina pe timpul urât de afară (și pe timpuri, de asemenea). Dar, tot ca de obicei, eu sunt de vină. Deci, dacă tot am venit până la blog, am ales câteva glume din cele puse „pentru mai târziu”, am râs cu moderație, vi le scriu mai jos și, de asemenea, o să vă dau un site unde puteți vedea cum să faceți căutările pe GOOGLE mai ușor și mai repede. Mă rog, asta pentru cele/cei dintre domniile voastre care nu știați asta deja. Deci: http://fasingur.info/9-reguli-de-cautare-informatiei-google-despre-care-nu-cunosc-99-dintre-utilizatori/.



Tânăra soție îi spune soțului:
– Trebuie să te întristez puțin, scumpule. Calitățile mele de bucătar cam lasă de dorit. Știu să gătesc bine numai prăjitură cu mere și pește prăjit.
– Înțeleg, scumpo. Nu e nimic grav în asta! Cu timpul o să înveți... Dar, te rog, spune-mi, acum în farfurie este prăjitură sau pește?

&&&

În secția de urgențe a unui spital județean este adus un om grav rănit. Medicul de gardă îl examinează și apoi îi dictează asistentei, pentru fișă:
- Traumatism cranial...
- Tra-u-ma-tism cra-ni-o-ce-re-bral, scrise asistenta, vrând să facă pe interesanta.
- Ce găsești tu „cerebral” la un bărbat care apare la aniversarea nevestei lui cu amanta?!

&&&

Cei trei purceluși, Nif-Nif, Naf-Naf și Nuf-Nuf, se jucau veseli în căsuța lor, se tăvăleau pe covor, cântau și râdeau. Brusc, se deschide ușa și în cameră intră lupul. Toți au încremenit. Lupul spuse, jovial:
- Salam Aleikum!
Toți purcelușii au răsuflat ușurați:
- Slavă Domnului, e musulman!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Azi, hlizeală maximă a gândurilor

„ Cerul le-a dat oamenilor trei lucruri pentru a compensa dificultățile vieții: speranță, somn și zâmbet .” (Immanuel Kant) Speranța și somn...