sâmbătă, 29 decembrie 2018

GÂNDURI CU SAU FĂRĂ MOTTO







Cred că ați observat, domniile voastre, că mai mereu folosesc în postările mele de pe blog un motto. O să „culeg” acum câteva din cele scrise în anul ce a trecut. Deci o să fac un fel de bilanț al motto-urilor. Și:

&&& „Viața nu are subtitrare, ori o înțelegi ori nu...” (Wolf Wildfire)

&&& „Am dese și lungi conversații cu mine însumi, și-s așa de deștept că uneori nu înțeleg nici măcar un cuvânt din ceea ce-mi spun.” (Oscar Wilde)

&&& „Zilei acesteia faceți-i un nod, să n-o uitați ca pe-o jucărie în pod.” (Marin Sorescu)

&&& „Când soarele luminează pământul – spune contele Sabelski (pesonaj din „Ivanov” de Cehov, nota mea) – până şi cimitirul pare mai vesel".

&&& „În mine și astăzi se mai vorbește despre tine.” (Lucian Blaga)

&&& „Talentul tău este darul lui Dumnezeu pentru tine. Ceea ce faci cu el este darul tău pentru Dumnezeu.” (Leo Buscaglia)

&&& „N-am postit, n-am privegheat, nu m-am culcat pe jos, ci m-am smerit, si degrabă şi în scurt Domnul m-a mântuit pe mine.” („Filocalia”, volumul IX)

&&&„Zâmbetul e ca ștergătorul de parbriz: nu oprește ploaia, dar îți permite să-ți vezi de drum.” (Jeanne Wasbro)

&&& „Dacă i-am mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce face pentru noi, nu am mai avea timp să ne plângem.” (Richard Wurmbrand) 

 &&& „Motivul pentru care vorbesc cu mine însumi este că sunt singura persoană ale cărei răspunsuri le accept.” (George Carlin)

TO BE CONTINUED...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...