vineri, 7 mai 2021

Gânduri despre niște kilograme în plus..

900+ UMOR ideas in 2021 | umor, amuzant, glume haioase 

După ce, în preajma Crăciunului, am zâmbit cam strâmb la o imagine cu un om de zăpadă foarte simpatic care cânta: „Vin... kilogramele, vin kilogramele, vin...”, acum, când am găsit imaginea asta de mai sus, cu un cântar destul de enervat și „suprasolicitat”, nu m-am mai amuzat mai deloc. După Sărbătorile Pascale am mai multe kilograme în plus decât în iarnă. Așa că am pornit cu avânt să caut niște diete. Am găsit atât de multe, încât am vrut să renunț. Dar nu, curioasă, am ales câteva site-uri și uite ce-am găsit:

* Pe catena.ro/sanatate/nutritie-sanatoasa-si-slabit/ am aflat că există:

1. Dieta Rina
2. Dieta Daneză
3. Dieta Dukan
4. Dieta Disociată
5. Dieta Indiană
6. Dieta Ketogenică
7. Dieta Balerina
8. Dieta Montignac
9. Dieta Japoneză
10. Dieta Fulger

 

* Am mers mai departe și, pe zufit.ro am aflat că există un Plan nutrițional ZuFit, unde trebuia să te înscrii și să urmezi niște „pași”.


* Pe ro.yourketo.diet am găsit un Ghid complet pentru Dieta Keto. Greu...
* Pe site-ul unica.ro/sanatate/diete-de-slabit am găsit vreo trei kilometri de sfaturi despre cum să-ți alegi dieta, în funcție de diverse criterii, precum și:

Etapele importante din dieta Dukan. Prima etapă: ai voie să consumi în orice cantitate alimente bogate în proteine, dar fără grăsimi – peşte, carne de vita, pui, ficat, lactate degresate, ouă. A doua etapă: odată la două zile poţi să mănânci în orice cantitate legume care nu conţin amidon: roşii, castraveţi, varză, spanac, salată verde, ceapă, fasole verde, etc. A treia etapă: în fiecare zi poţi să mănânci în cantităţi nelimitate proteine şi legume, din cele permise în fazele anterioare. În plus, acum ai voie să mănânci carne de porc mai slabă şi zilnic câte un fruct A patra etapă: O zi pe săptămână ţii regimul din faza de atac, adică nu mănânci decât proteine, zilnic mănânci tărâțe de ovăz și trebuie să mergi pe jos cel puțin 20 de minute.

(((


„Meniul de bază în dieta mediteraneană. Mănâncă multe legume şi fructe de sezon. Alege uleiul de măsline în locul altor surse de grăsimi. Ca sursă de proteine, preferă carnea de peşte și pui, leguminoasele (fasole, mazăre). Ca sursă de carbohidraţi, alege cerealele integrale. Când simţi nevoia unei gustări, mănâncă nuci, alune, seminţe, care conţin grăsimi bune. Dar nu uita că oleaginoasele sunt bogate în calorii, deci porţiile trebuie să fie mici.” 

 

Bun, mi-a ajuns pe ziua de azi. Mai ales că nu am de gând să țin nicio dietă. Să zâmbim oleacă, făcând haz de necaz:


Se duce un tip la doctor ca acesta să-i dea o rețetă pentru slăbit.

– În fiecare dimineață trebuie să alergi 8 kilometri, zice doctorul. Peste un an, vino să evaluăm rezultatele.

Trece un an şi doctorul primeşte un telefon de la tipul respectiv.

– Știți, doctore, nu pot să vin astăzi.

– De ce? întreabă doctorul. Ești bine? Ai făcut ce ți-am spus?

– Tocmai aici este problema: sunt la vreo 3.000 de kilometri de casă.

----------


- Trebuie să vă prescriu o rețetă de slăbire, îi spuse doctorul unei cliente.

- Cum, sunt aşa de grasă? ripostă aceasta.

- Nu, dar pentru greutatea ce-o aveți sunteți mai scundă cu o jumătate de metru.


----------


O tânără, căsătorită de curând, se plânge mamei sale la telefon:

– Mami, nu-l mai suport deloc pe Silviu. E tot timpul așa de prost dispus încât am devenit și eu teribil de nervoasă și stresată… Știi, am și slăbit din cauza asta!

– De ce nu-l părăsești, atunci? întreba mama.

– Așa voi face, dar mai întâi aștept să ajung la 50 de kilograme...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...