miercuri, 3 februarie 2016

Gânduri dodoloaţe şi naive (partea a doua şi, slavă Domnului, ultima!)

Imagini pentru animăluţe haioase  Azi o să scriu aici celelalte zece sfaturi care să ne ajute, domniile voastre, să fim fericiți. Puah! Am mai spus, apropo de asta, că pentru fiecare fericirea poate însemna ceva cu totul deosebit, aparte, deci sfaturile astea generalizate sunt bune, dar o să alegem fiecare două sau trei, adică exact ce ni se potrivește. Starea mea de astăzi este cea din figura de mai sus: aş vrea să fie zăpadă, să fac un omuleț de zăpadă (sau doi, sau trei) şi să-mi simt sufletul ca la cinci-șase ani. Iată sfaturile (îmi cer scuze, dar refuz să pun diacritice, e plictisitor):
  • 11. Parfumeaza-ti dormitorul cu iasomie sau trandafir, pentru a avea un somn linistit. Cei care nu se odihnesc corespunzator sunt mult mai predispusi bolilor de inima, mentale si diabet.12. Stinge focul din stomac. Daca suferi des de usturimi in piept, mergi la medic si trateaza-te. Aceste arsuri slabesc puterea inimii, spun specialiştii. 13. Nu sari de trei pahare de alcool pe zi. Expertii de la Harvard spun ca aceasta este reteta ideala pentru o sanatate curata.14. Mananca cinci portii de legume si fructe pe zi.Sanatatea ta va fi intacta chiar si la varsta de 100 de ani! 15. Fii relaxat. Oamenii stresati traiesc cu 20 de ani mai putin decat un om cu o stare psihica normala.Daca adaugam si fumatul la aceasta formula ne putem explica de ce foarte multi oameni sufera decese premature.16. Nu te mai stresa la munca. 70% dintre sinucigasi au ales sa-si ia viata din cauza stresului de la serviciu. Alege sa fii calm si sa nu iei problemele de la lucru, acasa. Astfel te vei feri de multe boli mentale.17. Fa miscare in aer liber si ia-ti un catel care sa te motiveze! Vei reduce orice forma de depresie pana la 100%, iar corpul tau se va simti cu 50% mai bine!18. Mananca ciocolata neagra, chiar daca esti la regim. Nu va avea efect negativ asupra dietei tale, iar partea buna e ca doar patru grame de cacao sporesc eficacitatea inimii tale cu 33%!19. Bea ceai de menta. Contine antioxidanti puternici care reduc cu 60% inflamatiile organelor si previn aparitia diabetului.20. O ora de somn la pranz face minuni pentru trup si suflet. Efectul lui este imediat, iar remediu pentru boli sau afectiuni mai bun decat somnul nu exista!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...