vineri, 27 iulie 2012

Gânduri ca ale unui măgar celebru...

       MOTTO:
      "Când cineva face totul cu judecată, dar lucrurile nu ies după cum a judecat, el să nu încerce altceva, ci să rămână, mai departe, la ceea ce a hotărât la început".
       Hippocrates

      Da, este uşor de zis, să faci totul cu judecată. Dar e greu de făcut. Eu, domniile voastre, înaintea acestui atât de controversat referendum din ziua de duminică, 29 iulie, mă simt la fel cum cred că s-a simţit celebrul (şi nefericitul) măgar al lui Buridan. Sau, mă rog, al cui o fi fost el. Ştiţi povestea, neputând să aleagă între două grămezi cu paie identice, dobitocul a murit de foame. Eu nu prea am acest "embarras du choix", ştiu ce am să aleg, dar, din nefericire pentru mine (şi pentru poporul român, în general), trăiesc disperarea pe care am trăit-o aproape de fiecare dată când am votat: aceea că aleg unul dintre DOUĂ RELE. Pe cel mai mic. Mi-e aşa de silă de situaţia asta, de-mi vine să-mi iau lumea-n cap. Dar nu am unde mă duce, aşa că o să merg duminică la referendum şi pe urmă o să mă întorc acasă să plâng puţin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gânduri fără niciun chef

MOTTO: „ Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti .” (Mahat...