miercuri, 2 mai 2012

Gânduri terapeutice

                                                             MOTTO:

       "Primăvara este modul în care Natura ne spune: Să înceapă petrecerea!"
                                                             Robin Williams
         Zilele astea a fost, aş zice eu, mai mult vară decât primăvară. Adică, n-a plouat, au fost temperaturi de peste treizeci de grade şi zilele deja sunt foarte luuuuungi. Am sărbătorit 1 Mai prin muncă, acum nu mă mai sileşte nimeni să fac asta, şi tocmai de aceea e mai plăcut. Sau poate aşa simt eu. Astăzi iar am grădinărit cu mare spor şi acum sunt obosită, dar e acea oboseală care îţi place, mai ales dacă ai realizat ce ţi-ai propus. 
         Nu prea am mai scris în ultima vreme pentru că nu am avut timp de asta (şi nici inspiraţie, ca să fiu sinceră). Dar o să încerc să recuperez, mai ales dacă vin ploile iar. La început, scrisul era ca o terapie pentru mine, acum cred că m-am mai însănătoşit şi de aceea scriu doar de plăcere şi când am chef. Scrisul, cititul, rebusul, grădinăritul, plimbările prin pădure, băile în cada cu apă caldă şi parfumată, muzica, toate acestea sunt mici momente de fericire pentru mine şi-mi fac singurătatea mai suportabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O mulțime de gânduri în căutarea unei praxeograme

   MOTTO: „ Nu-i lăsa pe alții să-ți distrugă ziua. E ziua ta. Distruge-o tu! ” (Anonim)      După acest motto anonim și încântător de optim...